Cazare Bulgaria - Cazare St. Constantin si Elena - Rezervare, LEBED

Cazare Hoteluri in Bulgaria, Grecia, Turcia, Italia, Franta, Cipru si multe alte locatii turistice.

Cauta cazare la hoteluri in strainatateCazare - Turism Individual. Cazare Hoteluri in Bulgaria, Grecia, Turcia, Italia, Franta, Cipru si multe alte locatii turistice. Selecteaza locatia dorita sau contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.
Ai o locatie favorita?
Suna Acum si te vom ajuta
sa gasesti ce-ti doresti.
021 230 03 55
021 230 03 65
L-V 10:00 - 18:00
Selecteaza locatia dorita:
Descriere: Descrierea camerelor: Lebeda (Lebed ) e apreciat pentru confort si atmosfera linistita. Hotelul de patru etaje e complet renovat si cu aer conditionat. Are la dispozitie un restaurant cu terasa si cofetarie, bazin in aer liber cu o parte pentru copii.Exista posibilitatea de a se plati cu credit interior in toate locurile hotelului contra cartii pasaport-hotelier.
Sport/ Distractii: Se pun la dispozitie 124 de camere duble si 4 apartamente, cu decoratuni fine, toate cu balcon, telefon, televizor si mini bar.

Websuite: www.grandhotelvarna.com/hotels/7/Hotelul+Lebed%2A4/ro
Localizare: Face parte din complexul Grand Hotel Varna si e amplasat la 150 m de plaja.
St. Constantin si Elena: LEBED
Rezerva Acum Cere Detalii
Abonare la Newsletter-ul Ab Turism Primesti pe e-mail cele mai noi oferte turistice

Vacante in TurciaOferte AditionaleCazare - Turism Individual

Urmareste-ne pe Facebook si stai connectat cu cele mai bune oferte de turism.


Despre magazinele online

Agentie de Turism cu un colectiv tanar, rabdator si profesionist care isi doreste sa faca din fiecare client un partener pe termen lung!

Agentia de Turism AB TURISM va pune la dispozitie cele mai bune oferte de Cazare in Hoteluri din Viena, Barcelona, Portugalia, Egipt, Bulgaria, Grecia, Italia, Tunisia, Cipru, Croatia, Turcia, Spania sau chiar pe litoralul romanesc.

Un alt serviciu de baza oferit de agentia noastra de turism este reprezentat de Charterele de vara spre destinatii ca Grecia-Corfu, Ibiza, Antalya, Spania-Coasta del Sol, Coasta de Azur, Egipt sau Cipru.

Punem intotdeauna pe primul loc clientul si credem cu tarie ca dupa ce o sa colaborati cu noi o data, o sa devenim agentia dumneavoastra preferata de Turism!

AbTurism.ro ©2008 Toate drepturile rezervate.