Cazare Bulgaria - Cazare Bansko - Rezervare, APART. BOJURLAND

Cazare Hoteluri in Bulgaria, Grecia, Turcia, Italia, Franta, Cipru si multe alte locatii turistice.

Cauta cazare la hoteluri in strainatateCazare - Turism Individual. Cazare Hoteluri in Bulgaria, Grecia, Turcia, Italia, Franta, Cipru si multe alte locatii turistice. Selecteaza locatia dorita sau contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.
Ai o locatie favorita?
Suna Acum si te vom ajuta
sa gasesti ce-ti doresti.
021 230 03 55
021 230 03 65
L-V 10:00 - 18:00
Selecteaza locatia dorita:
Descriere: Ap2 pax 54 m2 - dotari: pat dublu/doua paturi standard, incalzire centralizata, TV satelit, telefon, frigider, chicineta,acces internet, balcon,dus, uscator de par . Ap4 pax 83 m2 - dotari: pat dublu/doua paturi standard, incalzire centralizata, TV satelit, telefon, frigider, chicineta, acces internet, balcon,dus, uscator de par. Studio 40 m2 - dotari: pat dublu, incalzire centralizata, TV satelit, telefon, frigider, chicineta, acces internet, dus, uscator de par. Complex: caf?-bar, piscina interioara, fitness, sauna, baie de aburi, ping-pong, garderoba schi, pationoar.
Localizare: La 5min de mers de centru, 800m de telecabina.
Bansko: APART. BOJURLAND
Rezerva Acum Cere Detalii
Abonare la Newsletter-ul Ab Turism Primesti pe e-mail cele mai noi oferte turistice

Vacante in TurciaOferte AditionaleCazare - Turism Individual

Urmareste-ne pe Facebook si stai connectat cu cele mai bune oferte de turism.


Despre magazinele online

Agentie de Turism cu un colectiv tanar, rabdator si profesionist care isi doreste sa faca din fiecare client un partener pe termen lung!

Agentia de Turism AB TURISM va pune la dispozitie cele mai bune oferte de Cazare in Hoteluri din Viena, Barcelona, Portugalia, Egipt, Bulgaria, Grecia, Italia, Tunisia, Cipru, Croatia, Turcia, Spania sau chiar pe litoralul romanesc.

Un alt serviciu de baza oferit de agentia noastra de turism este reprezentat de Charterele de vara spre destinatii ca Grecia-Corfu, Ibiza, Antalya, Spania-Coasta del Sol, Coasta de Azur, Egipt sau Cipru.

Punem intotdeauna pe primul loc clientul si credem cu tarie ca dupa ce o sa colaborati cu noi o data, o sa devenim agentia dumneavoastra preferata de Turism!

AbTurism.ro ©2008 Toate drepturile rezervate.