Cazare Grecia - Cazare Halkidiki - Rezervare, MIRAMARE BUNGALOWS

Cazare Hoteluri in Bulgaria, Grecia, Turcia, Italia, Franta, Cipru si multe alte locatii turistice.

Cauta cazare la hoteluri in strainatateCazare - Turism Individual. Cazare Hoteluri in Bulgaria, Grecia, Turcia, Italia, Franta, Cipru si multe alte locatii turistice. Selecteaza locatia dorita sau contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.
Ai o locatie favorita?
Suna Acum si te vom ajuta
sa gasesti ce-ti doresti.
021 230 03 55
021 230 03 65
L-V 10:00 - 18:00
Selecteaza locatia dorita:
Descriere: Dispune de cladiri tip bungalow alcatuite din studiouri pentru 2-3 persoane si din apartamente pentru 4 persoane.
Cazare : Studiourile sunt alcatuite din 1 dormitor cu 2-3 paturi (inclusiv lenjerie de pat si exclusiv consumabile – prosoape, sapun, hartie), televizor, aer conditionat, chicineta proprie  echipata cu frigider, plita electrica, vesela, tacamuri, si  terasa/balcon .
Apartamentele pentru 4 persoane sunt compuse din:  2 dormitoare, fiecare cu 2 paturi (inclusiv lenjerie de pat si exclusiv consumabile – prosoape, sapun, hartie), televizor, aer conditionat, 1 bucatarie proprie echipata (frigider, plita electrica, vesela, tacamuri), baie proprie si balcon.
Facilitati / Servicii : Receptie, parcare auto, gradina cu palmieri, restaurant- taverna, sezlonguri si umbrelute acordate gratuit pentru clientii lotelului.

Websuite: www.miramare-halkidiki.gr
Localizare: Complexul Miramare Bungalows, categorie 3* se afla in statiunea Neos Marmaras (Capitala peninsulei Sithonia) si este situat chiar pe plaja Paradissos.
Halkidiki: MIRAMARE BUNGALOWS
Rezerva Acum Cere Detalii
Abonare la Newsletter-ul Ab Turism Primesti pe e-mail cele mai noi oferte turistice

Vacante in TurciaOferte AditionaleCazare - Turism Individual

Urmareste-ne pe Facebook si stai connectat cu cele mai bune oferte de turism.


Despre magazinele online

Agentie de Turism cu un colectiv tanar, rabdator si profesionist care isi doreste sa faca din fiecare client un partener pe termen lung!

Agentia de Turism AB TURISM va pune la dispozitie cele mai bune oferte de Cazare in Hoteluri din Viena, Barcelona, Portugalia, Egipt, Bulgaria, Grecia, Italia, Tunisia, Cipru, Croatia, Turcia, Spania sau chiar pe litoralul romanesc.

Un alt serviciu de baza oferit de agentia noastra de turism este reprezentat de Charterele de vara spre destinatii ca Grecia-Corfu, Ibiza, Antalya, Spania-Coasta del Sol, Coasta de Azur, Egipt sau Cipru.

Punem intotdeauna pe primul loc clientul si credem cu tarie ca dupa ce o sa colaborati cu noi o data, o sa devenim agentia dumneavoastra preferata de Turism!

AbTurism.ro ©2008 Toate drepturile rezervate.