Cazare Grecia - Cazare Corfu - Rezervare, TELEMACHOS

Cazare Hoteluri in Bulgaria, Grecia, Turcia, Italia, Franta, Cipru si multe alte locatii turistice.

Cauta cazare la hoteluri in strainatateCazare - Turism Individual. Cazare Hoteluri in Bulgaria, Grecia, Turcia, Italia, Franta, Cipru si multe alte locatii turistice. Selecteaza locatia dorita sau contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.
Ai o locatie favorita?
Suna Acum si te vom ajuta
sa gasesti ce-ti doresti.
021 230 03 55
021 230 03 65
L-V 10:00 - 18:00
Selecteaza locatia dorita:
Descriere: Telemachos  este  un  hotel  familial  si  ospitalier,  situat  in  linistita  statiune  Dassia,  unul  dintre  cele  mai  populare  statiuni  din  Corfu.  In  vecinatatea  hotelului  gasiti  taverne,  magazine  si  cluburi.  Telemachos  este  un  hotel  pentru  toata  familia,  ce  va  garanteaza  o  vacanta  relaxanta  si  facilitati  pentru  activitati  sportive.
Cele  100  de  camere,  camera  de  zi  cu  televizor  si  sala  de  mese  pentru  mic  dejun,  cat  si  toate  celelalte  facilitati  de  vacanta,  va  stau  la  dispozitie.
Facilitati:  receptie,  piscina/piscina  pentru  copii,  bar  la  piscina,  bar  interior,  snack-bar.
Facilitati  camere:  baie  cu  cada/dus,  balcon,  telefon.

Websuite: http://www.travelbagtours.com/corfu/hotel1939.html
Localizare: In statiunea Dassia la 450m de plaja, 200m de centrul statiunii, 12 km de orasul Corfu.
Corfu: TELEMACHOS
Rezerva Acum Cere Detalii
Abonare la Newsletter-ul Ab Turism Primesti pe e-mail cele mai noi oferte turistice

Vacante in TurciaOferte AditionaleCazare - Turism Individual

Urmareste-ne pe Facebook si stai connectat cu cele mai bune oferte de turism.


Despre magazinele online

Agentie de Turism cu un colectiv tanar, rabdator si profesionist care isi doreste sa faca din fiecare client un partener pe termen lung!

Agentia de Turism AB TURISM va pune la dispozitie cele mai bune oferte de Cazare in Hoteluri din Viena, Barcelona, Portugalia, Egipt, Bulgaria, Grecia, Italia, Tunisia, Cipru, Croatia, Turcia, Spania sau chiar pe litoralul romanesc.

Un alt serviciu de baza oferit de agentia noastra de turism este reprezentat de Charterele de vara spre destinatii ca Grecia-Corfu, Ibiza, Antalya, Spania-Coasta del Sol, Coasta de Azur, Egipt sau Cipru.

Punem intotdeauna pe primul loc clientul si credem cu tarie ca dupa ce o sa colaborati cu noi o data, o sa devenim agentia dumneavoastra preferata de Turism!

AbTurism.ro ©2008 Toate drepturile rezervate.