Vacanta in Muntenegru

Vacanta Muntenegru. Sejur Muntenegru si circuit in Muntenegru. Consulta ofertele turistice si alege o vacanta de vis in Muntenegru.

Muntenegru este un stat ex-iugosalv care s-a desprins de Serbia in 2006 in urma unui referendum. In prezent, Muntenegru este un stat suveran, care are recunoastere internationala si care este membru in Organizatia Natiunilor Unite. Capitala Muntenegrului este Podgorica, iar limba oficiala este sarba. Suprafata Muntenegrului este de 14.000 de kilometri patrati, iar numarul de locuitori de aproximativ 700.000. Turistii sunt atrasi de frumusetile naturale si de coasta Marii Adriatice.

Cauta Muntenegru pe harta google
Solicita oferta pentru
Vacanta in Muntenegru
*datele personale de contact nu vor fi folosite in alte scopuri decat la validarea cererii sau pentru va contacta pentru mai multe detalii.

Sejur in Muntenegru

Oferte pentru vacanta in Muntenegru.
Solicita oferta completa pentru turism Muntenegru prin e-mail sau telefon. Ofertele pentru sejur Muntenegru nu au fost inca introduse in site.

Circuit in Muntenegru

Oferte pentru vacanta in Muntenegru.
Solicita oferta completa pentru turism Muntenegru prin e-mail sau telefon. Ofertele pentru circuit Muntenegru nu au fost inca introduse in site.


Oferte Speciale (0) Vezi toate ofertele
Abonare la Newsletter-ul Ab Turism Primesti pe e-mail cele mai noi oferte turistice

Vacante in TurciaOferte AditionaleCazare - Turism Individual

Urmareste-ne pe Facebook si stai connectat cu cele mai bune oferte de turism.


Despre magazinele online

Agentie de Turism cu un colectiv tanar, rabdator si profesionist care isi doreste sa faca din fiecare client un partener pe termen lung!

Agentia de Turism AB TURISM va pune la dispozitie cele mai bune oferte de Cazare in Hoteluri din Viena, Barcelona, Portugalia, Egipt, Bulgaria, Grecia, Italia, Tunisia, Cipru, Croatia, Turcia, Spania sau chiar pe litoralul romanesc.

Un alt serviciu de baza oferit de agentia noastra de turism este reprezentat de Charterele de vara spre destinatii ca Grecia-Corfu, Ibiza, Antalya, Spania-Coasta del Sol, Coasta de Azur, Egipt sau Cipru.

Punem intotdeauna pe primul loc clientul si credem cu tarie ca dupa ce o sa colaborati cu noi o data, o sa devenim agentia dumneavoastra preferata de Turism!

AbTurism.ro ©2008 Toate drepturile rezervate.