Vacanta in Egipt

Vacanta Egipt. Sejur Egipt si circuit in Egipt. Consulta ofertele turistice si alege o vacanta de vis in Egipt.

Cu o suprafata de 100,000 kmp, populatie de 69,5 milioane locuitori si capitala Cairo, Egiptul este una una din cele mai vizitate tari din lume, datorita istoriei si culturii bogate pe care o are, si mai ales datorita numeroaselor puncte turistice: Turnul din Cairo, Moscheea Amr ibn el-Aas, Muzeul Egiptean al Antichitatilor, Giza , Piramida lui Cheops, Sinagoga Ben Ezra, Piramida lui Chephren, Piramida lui Mycerinus, Marele Sfinx Abu Sir Piramida Treptelor din Saqqara Dashur, Muzeul Greco-Roman, Citadela, si multe altele.

Cauta Egipt pe harta google
Solicita oferta pentru
Vacanta in Egipt
*datele personale de contact nu vor fi folosite in alte scopuri decat la validarea cererii sau pentru va contacta pentru mai multe detalii.

Sejur in Egipt

Oferte pentru vacanta in Egipt.
Solicita oferta completa pentru turism Egipt prin e-mail sau telefon. Ofertele pentru sejur Egipt nu au fost inca introduse in site.

Circuit in Egipt

Oferte pentru vacanta in Egipt.
Solicita oferta completa pentru turism Egipt prin e-mail sau telefon. Ofertele pentru circuit Egipt nu au fost inca introduse in site.


Oferte Speciale (0) Vezi toate ofertele
Abonare la Newsletter-ul Ab Turism Primesti pe e-mail cele mai noi oferte turistice

Vacante in TurciaOferte AditionaleCazare - Turism Individual

Urmareste-ne pe Facebook si stai connectat cu cele mai bune oferte de turism.


Despre magazinele online

Agentie de Turism cu un colectiv tanar, rabdator si profesionist care isi doreste sa faca din fiecare client un partener pe termen lung!

Agentia de Turism AB TURISM va pune la dispozitie cele mai bune oferte de Cazare in Hoteluri din Viena, Barcelona, Portugalia, Egipt, Bulgaria, Grecia, Italia, Tunisia, Cipru, Croatia, Turcia, Spania sau chiar pe litoralul romanesc.

Un alt serviciu de baza oferit de agentia noastra de turism este reprezentat de Charterele de vara spre destinatii ca Grecia-Corfu, Ibiza, Antalya, Spania-Coasta del Sol, Coasta de Azur, Egipt sau Cipru.

Punem intotdeauna pe primul loc clientul si credem cu tarie ca dupa ce o sa colaborati cu noi o data, o sa devenim agentia dumneavoastra preferata de Turism!

AbTurism.ro ©2008 Toate drepturile rezervate.