CIRCUIT 2013 TURCIA SI SEJUR BODRUM, AVION - 12 ZILE - AbTurism.ro

CAUTARE
CONTACT
Str. Paris nr.44, sect.1, Bucuresti
Tel fix: 021 230 03 55
Tel/Fax: 021 230 03 65
Email: [email protected], [email protected], [email protected]

SITE-URI PARTENERE
www.megavacanta.ro

Alte oferte de sejur din Bodrum
La Blanche Resort 5*
preturi de la 620 EUR
Aegean Dream Resort 5*
preturi de la 634 EUR
Voyage Torba 5*
preturi de la 615 EUR
Kadikale 5*
preturi de la 579 EUR
Izer Beach 4*
preturi de la 496 EUR
Delta Beach 5*
preturi de la 528 EUR
Voyage Bodrum 5*
preturi de la 539 EUR
Bitez Garden Life 4*
preturi de la 416 EUR
Salmakis Resort... 4*
preturi de la 540 EUR
Voyage Turkbuku 5*
preturi de la 539 EUR

CIRCUIT 2013 TURCIA SI SEJUR BODRUM, AVION - 12 ZILE


de la
779 EUR
11 nopti / 12 zile
Demipensiune
Transport cu Avionul

Sejur in Hotel Azka Bodrum   
Locatie: Bodrum, Turcia
Vizualizari: 273
Pret in EUR pe sejur/persoana cu Demipensiune
Perioada Single Double Triple Apartament
24.08.2013 - 04.09.2013 999 779 - -
*La preturile de mai sus se adauga 0 RON

Detalii sejur

TURCIA CIRCUIT & SEJUR BODRUM :Istanbul Ankara Cappadocia Pamukkale Sejur Bodrum

24 August Bucuresti Istanbul

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda la ora 08:15 pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK 1044 cu destinatia Istanbul. Decolare din Bucuresti la ora 10:15, sosire in Istanbul la ora 11:40. Transfer in oras si Tur de oras Istanbul cu ghid local: Moscheea Albastra construita de sultanul Ahmet intre 1609-1616, fiind singura moschee din Turcia cu sase minarete (turnulete), cele mai multe moschei avand doar cate patru, doua sau chiar un minaret, celebra pentru cele 20.000 de placi de faianta albastra „Iznik din interior care au fost folosite la construirea sa, la exterior nefiind nimic albastru; Muzeul Sfanta Sophia una dintre cele mai mari minuni din toate timpurile din punct de vedere arhitectural si religios; Palatului Topkapi resedinta imperiala a sultanilor otomani, vom vizita Muzeul cu cele mai faimoase bijuterii imperiale si sectiunea de portelan chinezesc. Ultima oprire in acesta zi este laMarele Bazar cea mai mare si mai atractiva zona de cumparaturi din lume.

Grand Bazar dateaza din secolul XV si este in prezent cel mai mare si cel mai vechi bazar acoperit din lume, insumand aproape 4000 de magazine aranjate ca un labirint urias pe aproape 60 de stazi. Principala strada comerciala a bazarului este denumita „strada de aur pentru ca aici isi au magazinele comerciantii de bijuterii, in timp ce restul strazilor sunt dedicate magazinelor de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, covoare, traditionalele delicii turcesti, etc. De la ora 09.00 cand se deschide bazarul si pana la ora 19.00, ora de inchidere, intreaga zona este un adevarat furnicar. Miile de oameni care alearga din magazin in magazin creeaza o atmosfera unica, pe care putin probabil sa o mai intalniti in alt colt al lumii. Bazarul este vizitat zilnic de un numar impresionant de oameni: intre 250.000 si 400.000 de persoane iau parte la acest „spectacol zilnic. Vanzatorii sunt foarte amabili si rabdatori chiar si cu cei mai nehotarati clienti. Nu de putine ori va veti trezi „târâti in magazine si serviti cu ceai si dulceata in timp ce vanzatorul isi prezinta marfa. Cazare la hotel Ikbal de Luxe 4* Istanbul sau similar.

25 August Istanbul

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Croaziera pe Bosfor si vizita in Istanbulul Asiatic. Partea asiatica a Istanbulului este despartita de partea europeana prin stramtoarea Bosfor, legatura intre cele doua continente fiind asigurata de cele doua Poduri suspendate. De-a lungul malurilor Bosforului veti putea admira numeroase monumente istorice precum Fortareata Europei, Fortareata Asiei, palatul Beylerbey, palatul Dolmabahce, etc., dar si vilele luxoase ale miliardarilor turci. Contrastul intre cele doua parti ale orasului este uimitor. In timp ce partea europeana este inima comerciala a orasului, sufocata de aglomeratia cotidiana pe strazile inguste, in partea asiatica veti intalni cladiri noi, zone aerisite si strazi largi. Cazare la hotel Ikbal de Luxe 4* Istanbul sau similar.

26 August Istanbul - Ankara

Mic dejun. Dupa micul dejun ne indreptam catre Ankara. Capitala Turciei este o aglomerare urbana in mijlocul stepei Anatoliene. Inainte sa devina capitala tarii, Ankara era faimoasa peste tot in lume pentru puloverele sale moi tricotate cu lana moale a caprelor. Vizitam Mausolueul Ataturk - turcii au un adevarat cult pentru Atatürk - fondatorul Republicii Turce, iar mausoleul Ataturk este un monument deosebit de important in Ankara; Muzeul Civilizatiilor Anatoliene - situat sub nivelul citadelei din Ankara, muzeul detine un numar impresionant de obiecte arheologice datand din perioada paleoliticului pana la perioadele clasice. Cina inclusa la hotel. Cazare la hotel Sergah Ankara 4* sau similar.

27 August Ankara - Cappadocia

Mic dejun. Plecare dimineata spre Cappadocia. Pe drum vizitam Selcuk Agzikarahan Caravanserai si citadela naturala Uchisar. Dupa-amiaza, posibilitati de shopping la magazine locale cu bijuterii din Onyx si la celebrul magazin de covoare Sentez unde un specialist va va introduce in arta covoarelor handmade traditional turcesti. Sosire in Cappadocia. Cina inclusa la hotel. Cazare la hotel Yiltok 4* Cappadocia sau similar.

28 August Cappadocia

Mic dejun. Suntem in spectaculosul peisaj cappadocian distins prin hornurile feerice, orasele subterane in expansiune si al bisericilor sapate in tuf vulcanic, dar si al formelor bizare pe care natura le-a croit in roca de-a lungul vremii. Datorita locatiei izolate, Cappadocia a fost vreme indelungata loc de refugiu pentru crestinii persecutati de legiunile romane, iar intre secolele X si XV a devenit loc de pustnicie pentru multi monahi. Asa au luat nastere peste 3.000 de biserici sapate in spectaculoasele formatiuni rezultate ca urmare a unor eruptii vulcanice. Peisajul selenar a fost ales inclusiv ca loc de filmare pentru unele secvente din Razboiul stelelor. Intr-un peisaj impresionant, in intregime sculptat de eroziune, vizitam Valea Goreme. Peisajul incarcat de istorie, bisericile cioplite in piatra si formele de relief neobisnuite rezultate in urma erodarii, se combina pentru a produce un peisaj atat natural cat si cultural, cu un aspect neobisnuit. Principalele caracteristici ale acestui peisaj sunt coloanele, pilonii, turnurile si obeliscurile, care ajung pana la inaltimea de 40 de metri. Varful Akdag, ramasita principala a eroziunilor, masoara 1325 de metri inaltime si reprezinta caracteristica dominanta a vaii. Dupa-amiaza va poza pentru dumneavoastra Valea Zelve si orasul subteran Kaymakli, una din cele mai mari asezari subterane din regiune. Vizitam Ortahisar situat la poalele zidurilor contorsionate din tuf vulcanic, in care au fost sapate nenumarate locuinte. Terminam vizita cu Avanos, un sat situat pe raul Kizilirmak, faimos pentru ceramica si covoarele traditionale. Ne intoarcem la hotel unde servim cina. Cazare la hotel Yiltok 4* Cappadocia sau similar.

29 August Cappadocia Konya - Pamukkale

Mic dejun. In drum spre Pamukkale, ne oprim in Konya fostul oras al calugarilor musulmani timp de 800 de ani. Astazi Konya este cel mai religios oras conservator din Turcia. Vizitam cel mai faimos loc din Konya, Mausoleul Mevlana, un loc de pelerinaj pentru credinciosi. Acesta a fondat ordinului sufit al Dervisilor Rotitori, care a fost interzis la sfarsitul anilor 1920. Sosim in Pamukkale unde cascada uriasa de travertin natural seamana cu un mare castel din bumbac. Pamukkale se afla pe lista destinatiilor apartinand Patrimoniului Mondial UNESCO. Cina si cazare la hotel Pam Thermal 5* Pamukkale sau similar.

30 August Pamukkale - Bodrum

Mic dejun. Vom vizita ruinele de la Hierapolis - Orasul Sacru si renumitele formatiuni calcaroase. Ne intreptam spre Bodrum. Cina si cazare la hotel Azka 5* Bodrum sau simliar. Timp liber la dispozitie.

Bodrum Perla Egeeana a Turciei! Soarele straluceste diferit aici. Noptile sunt mai lungi, bauturile mult mai savuroase. Trebuie sa experimentezi cu adevarat ca sa intelegi atractia Bodrumului. Bodrum arunca o vraja magica. Acesta exercita o fascinatie de durata asupra tuturor celor care il viziteaza, netinand cont de varsta, nationalitate sau sex. Femeile se simt mult mai frumoase, iar barbatii se simt mult intriganti. Aceasta este de fapt magia Bodrumului.

31 August Bodrum - Efes

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional, va recomandam o Excursie de 1/2 zi la Efes si Casa Fecioarei Maria, Incepem cu vizitarea Efesului - cel mai bine conservat sit antic grecesc din Turcia, si unul din cele mai bine pastrate situri arheologice din lume. Plimbarea prin complex ne duce in vremurile antice si putem descoperi adevarate bijuterii arhitectonice precum faimoasa Librarie sau Marele Teatru ce are o capacitate de 24.000 de vizitatori si care este folosit si in prezent pentru anumite evenimente musicale datorita acusticii excelente. Vizitam Casa Fecioarei Maria - conform traditiei locului, este socotita locul in care Fecioara Maria si-a petrecut ultimii ani ai vietii pamantesti. Locul, inconjurat de un brau gros de plante si pomi, este considerat sfant atat de crestini cat si de musulmani. Intoarcere in Bodrum. Cina si cazare la hotel Azka 5* Bodrum sau simliar.

01 Septembrie Bodrum Insula Kos

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional, va recomandam sa vizitati inca o tara in aceasta vacanta printr-o Excursie de 1 zi in Insula Greceasca Kos. Cel mai bine pastrat secret al Marii Egee...un loc in care civilizatia antica si moderna se impletesc armonios. Lasati-va purtati in relaxare admirand satele pitoresti si plajele superbe, vizitand monumentele antice si bazarurile locale, sau profitati de ospitalitatea localnicilor asezandu-va la o cafenea si sorbind un frappe. Intoarcere in Bodrum. Cina si cazare la hotel Azka 5* Bodrum sau simliar.

02 Septembrie Bodrum

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional, va propunem Vizitarea Mausoleul din Halicarnas, una dintre Cele sapte minuni ale lumii antice.

Seara, optional pentru cei dintre Dvs. dornici sa cunoasca traditiile turcesti, va recomandam celebra Seara Turceasca (spectacol cu cina, dansuri populare, dansatoare din buric), iar pentru cei care doresc o experienta moderna recomandam Marine Club Catamaran situat chiar langa Castelul Bodrum, unde dansati pe podeaua de sticla in timp ce navigati pe apele turcoaz ale Marii Mediterane. Cina si cazare la hotel Azka 5* Bodrum sau simliar.

03 Septembrie Bodrum

Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Cina si cazare la hotel Azka 5* Bodrum sau simliar.

04 Septembrie Bodrum Bucuresti (via Istanbul)

Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Dupa-amiaza, transfer la aeroportul din Bodrum pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK 2519 cu destinatia Istanbul cu decolare la 19:55. Sosire Istanbul la ora 21:05. Imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK 1041 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 22:50, sosire la Bucuresti la ora 00:15 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarif : 779 Euro/persoana, loc in camera dubla

Suplimente camera SGL: +220 Eur/persoana

Grup minim: 40 persoane

Tarifele au fost calculate pentru un numar minim de 40 de platitori. Pentru un grup mai mic de 40 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Documente de calatorie:

Pentru aceasta calatorie este necesar PASAPORTUL valabil 6 luni de la data terminarii calatoriei!

Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.


Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti Istanbul & Bodrum - Bucuresti (via Istanbul), Compania Turkish Airlines

Cazare 11 nopti cu mic dejun:

-2 nopti la Istanbul, Hotel Ikbal de Luxe 4* sau similar

-1 noapte la Ankara, Hotel Sergah 4* sau similar

-2 nopti la Cappadocia, Hotel Yiltok 4* sau similar

-1 noapte la Pamukkale, Hotel Pam Thermal 5* sau similar

-5 nopti la Bodrum, Hotel Azka 5* sau simliar

Cina in Ankara, Cappadocia, Pamukkale, Bodrum (9 cine)

Transferuri cu autocarul aeroport hotel aeroport

Transport cu autocar local conform itinerariului

Tururile si excursiile din program

Ghid local insotitor pe toata durata circuitului

Insotitor roman de grup din partea agentiei

Transferuri gratuite din provincie, dus-intors:

-Constanta-Medgidia-Cernavoda-Fetesti-Slobozia

-Iasi-Tg.Frumos-Roman-Bacau-Onesti-Brasov-Campina-Ploiesti

-Sibiu-Rm.Valcea-Craiova-Pitesti


Servicii neincluse

Taxele de aeroport & combustibil: aprox. 150 Euro/pers (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor in functie de

evolutia pretului petrolului)

Asigurarea medicala (obligatorie)

Biletele de intrare la obiectivele turistice din program

Excursiile optional



Rezerva aceasta vacanta
Nume
E-mail
Telefon
Mesaj
(aici va rugam sa mentionati data dorita de plecare in vacanta)
Cod securitate
Toate campurile sunt obligatorii!


CONTACT
021-2300355
OFFICE
Str. Paris nr.44, sect.1, Bucuresti

User:
Parola:
Licenta de turism nr. 4526 / 07.07.2011
Brevet de turism nr. 8966 / 19.08.2004
Polita de asiguare nr. 28301 valabila in perioada 10.08.2012 - 09.08.2013 Omniasig
A.N.S.P.D.C.P. nr. 8221