Despre Noi ABTurism

AB Turism - Despre Noi

Viziune

Suntem exigenti cu noi pentru ca gradul de satisfactie al clientilor sa fie cat mai ridicat.

Misiune

  Oferirea de servicii de turism complete pentru turistii exigenti totul la preturi adecvate.
  Stim ca o sa obtinem tot ce ne dorim, atata timp cat o sa ajutam suficienti oameni sa obtina ceea ce isi doresc.

Valori

   Pasiune
   Iubim calatoriile si tot ceea ce va poate oferi o MEGA - VACANTA. Stim ce inseamna placerea de a te linistii pe o plaja insorita. Stim ca muzica marii te deconecteaza si muntele te face sa simti ca exista acolo o lume curata si aventuroasa. Gustam cu placere excursiile in marile orase abundente in cultura si atractii de tot felul. Ne plac aceste senzatii si vrem sa le impartasim cu dumneavoastra.

   Integritate
   Avand respect fata de clientii nostri si construind o relatie pe termen lung, integritatea noastra va fi cea care ne va recomanda pentru totdeauna sa fim agentia de turism prin care veti dorii sa calatoriti mereu.
Abonare la Newsletter-ul Ab Turism Primesti pe e-mail cele mai noi oferte turistice

Vacante in TurciaOferte AditionaleCazare - Turism Individual

Urmareste-ne pe Facebook si stai connectat cu cele mai bune oferte de turism.


Despre magazinele online

Agentie de Turism cu un colectiv tanar, rabdator si profesionist care isi doreste sa faca din fiecare client un partener pe termen lung!

Agentia de Turism AB TURISM va pune la dispozitie cele mai bune oferte de Cazare in Hoteluri din Viena, Barcelona, Portugalia, Egipt, Bulgaria, Grecia, Italia, Tunisia, Cipru, Croatia, Turcia, Spania sau chiar pe litoralul romanesc.

Un alt serviciu de baza oferit de agentia noastra de turism este reprezentat de Charterele de vara spre destinatii ca Grecia-Corfu, Ibiza, Antalya, Spania-Coasta del Sol, Coasta de Azur, Egipt sau Cipru.

Punem intotdeauna pe primul loc clientul si credem cu tarie ca dupa ce o sa colaborati cu noi o data, o sa devenim agentia dumneavoastra preferata de Turism!

AbTurism.ro ©2008 Toate drepturile rezervate.